Hoe exporteer ik gegevens uit Tellow?

Exporteren | Auditfile | Rapportage | CSV | Uitdraai

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan voor komen dat je de gegevens uit Tellow wilt exporteren. Bijvoorbeeld omdat jouw boekhouder een auditfile wilt voor het kunnen opstellen van de jaaropgave. Het exporteren van gegevens is heel eenvoudig:

1. Ga naar 'Rapportage'.

2. Klik op 'Exporteren'.

3. Kies vervolgens het juiste bestandstype

4. Selecteer de periode

5. Klaar!

In Tellow hebben we twee bestandstype:

1. CSV - handig voor als je jouw gegevens zelf wilt opslaan/bewaren

2. Auditfile - het juiste bestandstype voor boekhouders of wanneer je jouw data nodig hebt voor een ander pakket.

Hieronder vind je een overzicht van wat er in een export te vinden is:

Balans
BTW (kwartalen)
Bedrijven
Journaalposten
Mutaties
Personen
Winst & Verlies
Inkoop - Facturen
Verkoop - Facturen