Help! Ik zie rood
Hoe verwijder ik (dubbele) bestanden?

Bon verwijderen | factuur verwijderen | dubbele bon | onleesbaar | afgekeurde bestanden | weghalen

Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan voorkomen dat je een bon of factuur wilt verwijderen uit Tellow, bijvoorbeeld omdat het bestand niet goed (leesbaar) is of omdat deze dubbel is geüpload .

Bonnen of facturen zijn heel eenvoudig zelf te verwijderen via de webversie van Tellow. We leggen hieronder uit hoe je dit doet.

🔍 Let op! Een bestand kan alleen verwijderd worden als deze niet is gekoppeld aan een transactie. Mocht het bestand aan een transactie vastzitten, kan je deze eerst ontkoppelen.

Hoe kan ik een inkoopfactuur verwijderen in Tellow?

1. Ga naar 'Uitgaven'

2. Klik op de betreffende bon/factuur

3. Kies rechts op 'Meer opties' en dan 'Verwijder'

4. Klik op 'Opslaan' en klaar!