Uitgaven, bonnen en inkoopfacturen
Hoe koppel ik:
Hoe kan ik een bon of factuur loskoppelen van een transactie?
Hoe kan ik een bon of factuur loskoppelen van een transactie?

Hoe verwijder ik een bestand bij de transactie?

Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vanuit de transactie de factuur loskoppelen

Het kan voor komen dat de verkeerde bon bij een transactie staat en dat je deze wilt weghalen. In een paar stappen koppel je zelf de bon of factuur los van de transactie.

1. Ga naar 'Transacties' en klik op de betreffende transactie.

2. Klik op de knop 'Wijzig' aan de rechterkant.

3. Je kunt nu de factuur loskoppelen door op het rode kruisje naast het bestand te klikken.

4. Klik vervolgens op 'Doorgaan' en daarna op 'Opslaan'

Vanuit de factuur de transactie loskoppelen

Het is ook mogelijk om vanuit de factuur de transactie los te koppelen.

1. Ga naar 'Uitgaven', en klik vervolgens op de betreffende factuur.
    Klik daarna op het paarse notitieblok.

2. Je kunt nu de transactie loskoppelen door op het rode kruisje naast de factuur te klikken.

3. Klik vervolgens op de knop 'Opslaan'.

Dezelfde stappen zijn van toepassing bij de verkoopfacturen, deze kan je vinden onder 'Verkoop' en 'Facturen'.