Hoe verwerk ik fooi?

Fooi | tip | betalingsverschil

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer fooi herkent wordt door het systeem, wordt het automatisch geboekt als
representatiekosten.

Soms is fooi lastig te herkennen. Mocht het voorkomen dat Tellow dit niet automatisch heeft geboekt, kan het zelf gemakkelijk boeken.

Hoe boek ik fooi in Tellow?

1. Ga naar 'Instellingen' en 'Boekhouding'

2. Kies voor 'Reconciliatie'

3. Kies voor 'Banktransacties'

4. Klik op de transactie

5. Klik onder het kopje 'Verschil boeken' op 'Boek als' en geef hierbij aan 'Representatiekosten'.
    💡 Vul bij de 'Omschrijving' bijvoorbeeld in 'Fooi' en vul onder 'Bedrag' het juiste bedrag in.

6. Klik op 'Opslaan'