Tellow helpt je met het bijhouden van je administratie, zodat jouw boekhouding netjes op orde is. Doordat wij je boekhouding automatiseren, voorkomen wij dat jij of je boekhouder bonnen moeten overtypen. Doordat wij dit stuk overnemen bespaar jij jezelf dus een hoop tijd (en geld). 

Natuurlijk begrijpen we ook dat er behoefte kan zijn aan persoonsgebonden advies. Daarom werken wij bij Tellow juist graag samen met boekhouders, want: Tellow automatiseert, de boekhouder adviseert.

Advies & IB-aangifte

Tellow geeft inzicht in de financiële situatie van je eenmanszaak. Je totale financiële situatie omvat waarschijnlijk nog veel meer, denk hierbij aan een eventuele hypotheek en/of partner. Bovendien is elke situatie weer anders. Om deze reden geven wij dan ook geen (financieel) advies. Hiervoor kan je terecht bij een boekhouder of accountant en kan je deze toegang geven tot Tellow. 

Doordat wij geen inzicht in het bovenstaande hebben, kunnen wij ook niet voorzien in de IB-aangifte. Maar ook specifieke zaken zoals het bepalen van de afschrijvingen op je investeringen kunnen we niet automatisch voor je bepalen. We voeren dus de administratie op basis van de door jou aangeleverde gegevens.

Wanneer je iemand laat meekijken in Tellow, kan hij/zij ook speciale wijzigingen voor je uitvoeren en bijvoorbeeld boekingen wijzigen. Dit doet hij/zij via de functie 'Geavanceerd' in de web-versie.

Als je extra ondersteuning wilt hebben dan kan je uiteraard zelf een boekhouder zoeken, maar we brengen je ook graag in contact met boekhouders die al ervaring met Tellow hebben.Neem contact op met ons support team

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je binnen 24 uur te beantwoorden.

Heb je het antwoord gevonden?