Tellow is druk bezig met het bouwen van een urenregistratie App voor Android. Hierin vind je o.a. jouw Tellow adresboek en zet je bijgehouden uren eenvoudig om in een factuur.  We starten dit jaar met een bèta-versie, waarbij wij eerste gebruikers vragen om de App te testen. Het is mogelijk om je hiervoor op te geven via [email protected]

Als Tellow gebruiker zitten er geen extra kosten verbonden aan het gebruiken van deze App.

Zodra de App voor iedereen beschikbaar is, laten wij dit weten via onze nieuwsbrief. Houd deze dus vooral in de gaten.

Voor iOS bestaat de app al wel!