Het kan voorkomen dat je een factuur per e-mail ontvangt. Denk aan je telefoonrekening die als bijlage in je mail zit. Deze is ook eenvoudig te uploaden in Tellow.

Hoe kan ik het bestand uploaden vanuit mijn e-mail via IOS (iPhone)?

Open de bijlage/de factuur in het e-mailbericht. Links onderin vind je het onderstaande icoontje. Klik hierop.

Je ziet vervolgens een strook met meerdere apps. Hier staat de Tellow app ook tussen (💡 zie voorbeeld hieronder)

1. Selecteer de Tellow app.
  2. Klik op 'Koppelen' om een transactie te koppelen
  3. Klik op 'Upload foto'
  4. Klaar!

💡 Aangegeven dat de factuur nog niet betaald is? Dan kan je de transactie later aan de factuur koppelen.

Hoe kan ik het bestand uploaden vanuit mijn e-mail via Android?

Open de bijlage/de factuur in het e-mailbericht. Rechts bovenin vind je het onderstaande icoontje. Klik hierop.

Klik op 'Bestand verzenden'

Je ziet vervolgens een strook met meerdere apps. Hier staat de Tellow app ook tussen (💡 zie voorbeeld hieronder)

1. Selecteer de Tellow app.
  2. Klik op 'Koppelen' om een transactie te koppelen
  3. Klik op 'Upload foto'
  4. Klaar!

💡 Aangegeven dat de factuur nog niet betaald is? Dan kan je de transactie later aan de factuur koppelen.

Neem contact op met ons support team

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je binnen 24 uur te beantwoorden.