We leggen je hier uit hoe je een bestand kunt uploaden via 'Delen' op je mobiel.

Het kan voorkomen dat je een factuur per e-mail ontvangt. Denk aan je telefoonrekening die als bijlage in je mail zit. Deze is ook eenvoudig up te loaden in Tellow.

1. open de bijlage/de factuur in het e-mailbericht
  2. Klik vervolgens op het vierkante icoon met pijltje naar boven

3. Klik vervolgens op het Tellow Icoon

4. Login in Tellow
5. Volg de stappen. Dit is hetzelfde als we hier omschrijven.