We leggen je hier uit hoe je een bestand kunt uploaden via 'Delen' op je mobiel.

Het kan voorkomen dat je een factuur per e-mail ontvangt. Denk aan je telefoonrekening die als bijlage in je mail zit. Deze is ook eenvoudig up te loaden in Tellow.

Open de bijlage/de factuur in het e-mailbericht. Rechts bovenin vind je het onderstaande icoontje. Klik hierop.

Je ziet vervolgens een strook met meerdere apps. Hier staat de Tellow app ook tussen (zie voorbeeld hieronder)

1. Selecteer de Tellow app.
  2. Geef aan dat de factuur betaald is.
  3. Selecteer de bijbehorende transactie
  4. Klaar!

Aangegeven dat de factuur nog niet betaald is? Dan koppelen wij de transactie later aan de factuur