Jammer dat je wilt stoppen. Als je het zeker weet, dan is Tellow per maand opzegbaar. Er geldt een opzegtermijn van één kalendermaand. 

Stuur een e-mail naar [email protected] Doe dit wel vanuit het e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat. Vermeld in je e-mail dat het om een opzegging gaat, je bedrijfsnaam en de reden van opzeggen. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van ons per e-mail. 

Wanneer je (een deel van) die maand nog gebruikt hebt gemaakt van Tellow, dan ontvang je hierover nog een factuur. Wanneer je nog in de proefperiode zit niet natuurlijk.

Transacties van de zakelijke rekening zullen na het stopzetten van je account niet meer worden ingeladen. De gegevens van je account blijven dertien maanden bewaard en kun je in deze periode nog raadplegen. Tellow hoeft na opzegging niet meer te voldoen aan de 7 jaar bewaarplicht. Het is daarom aan te raden om binnen 13 maanden de bestanden ergens anders op te slaan.

Let op! Een opzegging voor Tellow betekent niet automatisch een opzegging van de zakelijke rekening. Wel is het zo dat Tellow niet te gebruiken is wanneer de zakelijke rekening wordt opgezegd.

Mocht je in de toekomst toch nog eens willen aansluiten bij ons, dan ben je meer dan welkom natuurlijk :)

Succes!

Heeft u het antwoord gevonden?