Het kan voorkomen dat je bepaalde items uit Tellow wilt printen. Daarin zijn er de volgende scenario's:

1. Het printen van je aangifte

Het is nog niet mogelijk om deze direct te printen. We zijn het wel mogelijk aan het maken om je kwartaalaangifte om te zetten naar een PDF document. Zo kan jij deze alsnog afdrukken. Deze mogelijkheid komt er op hele korte termijn aan.

Tot die tijd zijn er twee andere opties:

• Een printscreen maken van het scherm
  • Op de site van de Belastingdienst krijg je direct na het doen van de aangifte de mogelijkheid om de aangifte (een samenvatting) als PDF op te slaan. Doe dit dan ook meteen, want deze mogelijkheid krijg je daarna / na het afsluiten niet nogmaals.

2. Het printen van je facturen

Het is mogelijk om een verkoopfactuur te printen. Dit doe je als volgt:

• Ga naar <Facturen>
  • Selecteer de factuur waar het om gaat
  • Klik op het vergrootglas
  • Kies daarna onderaan voor <Bestand downloaden>
  • Er wordt een PDF document gemaakt
  • Dit document kan je afdrukken

3. Bestanden downloaden

Nu is het alleen nog mogelijk om bestanden / foto's per stuk te downloaden. Wel zijn we bezig om dit aan te passen, zodat je voortaan alles tegelijkertijd kunt doen.

• Ga naar <Bestanden>
  • Selecteer het bestand waar het om gaat
  • Klik op het vergrootglas

• Kies daarna onderaan voor <Bestand downloaden>
  • Er wordt een JPG document gemaakt
  • Dit document kan je ergens anders opslaan

3. Gegevens exporteren

Het is mogelijk om een export te maken van de gegevens in Tellow. In dit artikel lees je hier meer over.