Stel, je wilt inloggen in de app maar bent de pincode vergeten. Geen stress!

Heb je Android, klik dan onder de vijf bolletjes op <Account wisselen>. Heb je een iPhone, klik dan op <Log in met wachtwoord>. Op deze manier log je in met het e-mailadres en wachtwoord in plaats van met je pincode.

Vervolgens pas je onder <Instellingen> de pincode aan, zodat je deze de volgende keer weer kunt gebruik.

5 x foutief

Wanneer je 5x een verkeerde code hebt ingevoerd komt er een pop-up waarin je Tellow om hulp kan vragen. Mocht je je pincode nog weten dan kan je Tellow vragen om je account weer open te zetten. Mocht je je pincode niet meer weten dan kan je het beste de app verwijderen en opnieuw installeren