Stel, je wilt inloggen in de app maar bent de pincode vergeten. Geen stress!

Android

Klik onder de vijf bolletjes van de pincode op 'Account wisselen'. Op deze manier log je in met het e-mailadres en wachtwoord in plaats van met je pincode.

Als je ingelogd bent pas dan onder 'Instellingen' -> 'Mijn account' de pincode aan, zodat je deze de volgende keer weer kunt gebruiken.

iPhone (IOS)

Klik onder de vijf bolletjes van de pincode op 'Login scherm'. Op deze manier log je in met het e-mailadres en wachtwoord in plaats van met je pincode.

Als je ingelogd bent pas dan onder 'Instellingen' -> 'Mijn account' de pincode aan, zodat je deze de volgende keer weer kunt gebruiken.

Ik krijg de melding dat ik te veel mislukte inlogpogingen heb gedaan?

Wanneer je 5x een verkeerde code hebt ingevoerd komt er een pop-up waarin je Tellow om hulp kan vragen. Je kan de app dan verwijderen en opnieuw downloaden. Hierna moet je opnieuw inloggen met de mail en kan je een nieuwe pincode instellen.

Neem contact op met ons support team

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je binnen 24 uur te beantwoorden.