Soms kan het handig zijn om een overzicht te hebben van je uren en je verschillende opdrachtgevers. In Tellow Time kan dit.

De functie <Urenrapportage> genereert een urenspecificatie van een opdrachtgever over een bepaalde periode. Het is mogelijk om deze specificatie vervolgens te mailen, printen of te downloaden als PDF of CSV bestand.

1. Kies in het menu voor <Urenrapportage>.
  2. De huidige maand wordt nu getoond. het is mogelijk om te kiezen voor eerdere maanden of een andere periode. Selecteer dus de gewenste periode.
  3. Alle opdrachtgevers worden nu getoond waarop er in de gekozen periode uren zijn geregistreerd.

4. Kies een opdrachtgever. Tellow Time genereert nu een pdf en toont deze.
5. Klik op het groene <Delen-icoon>. Hier vind je verschillende opties zoals: mailen, printen, downloaden als PDF of CSV, factureren van de uren via Tellow boekhoud app of het printen van de urenspecificatie.

Handig om te weten, bij <Instellingen> stel je in welke items je op de PDF/urenspecificatie wilt zien. Denk hierbij aan logo en/of adresgegevens. Ook kan je ervoor kiezen om de ruimte voor de handtekeningen weg te laten.