Stel, je hebt uren bijgehouden in de Tellow Time app en wilt deze omzetten naar een factuur. Dat kan!

De Tellow Time app en de Tellow boekhoud app communiceren met elkaar. Zo kunnen geregistreerde uren geëxporteerd worden naar een conceptfactuur in de Tellow boekhoud app. Dit gaat als volgt:

1. Kies in het menu van Tellow Time voor <Urenfacturatie>. Standaard wordt de huidige maand getoond, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor eerdere maanden of een aangepaste periode.
  2. Voor de geselecteerde periode verschijnen nu alle opdrachtgevers waarop er uren zijn geregistreerd.
  3. Selecteer een opdrachtgever.  Door erop te klikken kom je in het volgende scherm met meer details over de geregistreerde uren. Via <Urenregistratie> pas je eventueel de bestaande registraties nog aan.
  4. Door op de groene <Verzendknop> te drukken opent het factuurscherm in de Tellow boekhoud app. Vanaf dit moment zijn de schermen hetzelfde als dat je in het normale factuurproces in Tellow gewend bent.

Alle gegevens van de geselecteerde periode (uren, tarief, verschillende projecten) zijn als factuurregels meegenomen en zie je dus staan. Het is mogelijk om de factuur te bewerken door eventuele regels toe te voegen of de overgenomen regels aan te passen.
  5. Sla daarna de factuur op als concept of maak de factuur definitief.
  6. Klaar!