In dit artikel vind je meer over het adresboek in Tellow Time.

Wanneer je al gebruik maakt van de Tellow boekhoud app, zie je de contacten uit dat adresboek ook in de Tellow Time app staan. Zo hoef je geen dubbel werk te doen.

Contacten (ook wel opdrachtgevers genoemd) uit jouw adresboek gebruik je om uren voor te schrijven. Het overzicht geeft per opdrachtgever aan wanneer er voor de laatste keer uren zijn geschreven.

Per opdrachtgever zie je ook welke projecten er zijn. Met de < + > voeg je een nieuw project toe. Natuurlijk met het tarief wat je voor dat project in rekening brengt.

Door in het contactenoverzicht op < + > te klikken, voeg je een nieuwe opdrachtgever toe. Hier moet je minimaal één project bij aanmaken. Vanaf dat moment kan je uren gaan registreren op de nieuwe opdrachtgever. Zodra een contact is toegevoegd aan Tellow Time zal deze ook te zien zijn in de Tellow boekhoud app. Lekker makkelijk! :)

Kom je er toch niet uit? Via de chat vraag je ons supersnel om hulp!

Veel plezier met het gebruik!