In dit artikel leggen we uit hoe je zelf instellingen aanpast in Tellow Time.

Mijn account

Onder het kopje <Mijn account> pas je jouw inloggegevens aan. Ook is hier aan te geven of je gebruik wilt maken van een pincode bij het opstarten van Tellow Time.

Let op! Als je hier de inloggegevens aanpast, wijzig je ook de inloggegevens voor de Tellow boekhoud app.

Mijn profiel

Hier is het mogelijk om jouw persoonlijke gegevens in te voeren en om een logo te kiezen. Deze worden dan getoond in de app en op de urenspecificatie.

Verder stel je hier jouw standaardtarief in. Dit tarief wordt dan voortaan getoond bij een nieuw project. Zo hoef je deze handeling niet telkens opnieuw te doen. Mocht je het toch een keer anders willen, dan kan je het tarief natuurlijk laten afwijken.

Als je regelmatig en/of voor een langere periode voor dezelfde opdrachtgever werkt is het handig om de pre-fill optie van de urenregistratie aan te zetten. Als je dan een nieuwe registratie maakt, vult Tellow Time de meest gebruikte gegevens (zoals tijd, opdrachtgever/project en tarief) als suggestie in. Op die manier leg je met minimale aanpassingen en inspanning je uren vast.

Urenspecificatie

Tellow Time toont onder <Urenrapportage> uiteindelijk de urenspecificatie als PDF. Hier geef je ook aan wat je wel en niet op de urenspecificatie wilt tonen (zoals logo en contactgegevens). Ook is er ruimte voor handtekeningen.

In principe worden niet-declarabele uren niet op de specificatie getoond. Mocht je dat wel willen, dan is dat hier in te stellen.

Mocht je er toch niet uitkomen, via de chat vraag je ons supersnel om hulp!

Veel plezier met het gebruik!