ℹ️ Binnenkort kan je via nieuwe PSD2 koppeling je Rabobank betaalrekening real-time koppelen aan Tellow. Je banktransacties worden daarna automatisch ingeladen.

Omdat spaarrekeningen buiten de richtlijn vallen van de nieuwe PSD2 wetgeving zal je dit nog handmatig kunnen importeren. Dit duurt slechts enkele minuten. Om je transacties te importeren volg je de volgende stappen:

• Log in bij de Rabobank.

• Kies in het linkermenu voor 'Downloaden transacties'

• Selecteer de rekening waarvoor het MT940 bestand gedownload moet worden.

• Selecteer de periode waarvan je de transacties wilt importeren

• Kies bij bestandsformaat: MT940 Structured (.swi)

• Klik op Bestand downloaden.

Upload het MT940 bestand van de Rabobank in Tellow, klik hier voor de instructies.