Om je transacties van de Rabobank te importeren kan je de volgende stappen doorlopen:

• Ga naar www.rabobank.nl
  • Log in met je gegevens.
  • Kies voor <Internetbankieren> & <Betalen en Sparen>.
  • Klik op <Downloaden transacties> in het linkermenu.
  • Selecteer <MT940 Structured (.swi)> bij <Bestandsformaat>.
  • Selecteer de bankrekening die je gebruikt in Tellow en selecteer de periode waarvan je de transacties wilt. Als je de transacties voor het eerst inlaadt, kies dan de startdatum van Tellow als begindatum van je transactieselectie
  • Klik op <Bestand downloaden>.

• Klik in Tellow op bestand selecteren
  • Selecteer het gedownloade bestand en klik op volgende stap
  • Je transacties zijn ingeladen!