Factuursjabloon aanmaken
Om een nieuwe factuursjabloon aan te maken volg je de volgende stappen:

1. Ga naar <Facturen> in de web-versie
  2. Kies voor <Factuur opmaken>
  3. Kies een klant
  4. Ga links bovenin naar <Factuursjabloon toevoegen> en volg de stappen.

Logo wijzigen
Het kan natuurlijk zijn dat je een sjabloon hebt aangemaakt maar niet tevreden bent met het huidige logo. Dit kan je aanpassen:

1. Ga naar <Instellingen>
  2. Kies voor <Factuursjablonen>
  3. Selecteer het factuursjabloon waar het om gaat
  4. Volg de stappen
  5. Kies voor <Upload logo> om je eigen logo toe te voegen
  6. Klik op <Bevestig>

- let op dat het JPG/JPEG of PNG bestandsformaten zijn.

Hieronder vind je een overzicht van de afmetingen, verhoudingen en het formaat voor het logo:

• Template 1 heeft een breedte 333px hoogte 175px
  • Template 2 heeft een breedte 291px hoogte 140px
  • Template 3 heeft een breedte 535px hoogte 175px

Eigen facturen gebruiken
Wanneer je al tevreden bent met je huidige facturen dan is het in Tellow ook mogelijk om deze te uploaden.

Let op! Ondanks dat deze optie goed werkt, raden we toch aan om je facturen via Tellow te maken en te versturen. Zo staan facturen direct in je omgeving en kunnen wij voor je bijhouden of ze tijdig betaald worden. Dit is lastig wanneer je vergeet om er één bij ons aan te leveren. Bovendien let Tellow ook op een keurig oplopende factuurnummering. Iets waar je zelf gemakkelijk overheen kijkt.

Aanleveren gaat als volgt:

1. Ga naar <Bestanden>
  2. Kies voor <Upload bon>
  3. Kies het juiste bestand
  4. Geef bij ‘Bestandstype’ aan dat het om een <Verkoopfactuur> gaat
  5. Klik op <Volgende>
  6. Mocht de factuur al betaald zijn, klik dan op <Betaalwijze> en selecteer de juiste transactie bij de factuur
  7. Klaar! :-)