Een bestand aan een transactie:

1. Ga naar <Facturen> (dat is verkoop) of <Uitgaven> (dat is inkoop)
  2. Klik op de betreffende bon of factuur
  3. Kies onder <Nog te betalen> voor <Voeg een betaalwijze of transactie toe>
  4. Kies vervolgens onder <Geef betaalwijze aan> voor <Zakelijke rekening> en selecteer de juiste transactie
  5. Klik rechts op <Klaar>

Meerdere bestanden koppelen:
Zo upload je meerdere bonnen of facturen bij één betaling:

1. Ga naar <Bestanden> en klik op <Upload bon>.
  2. Selecteer hier het juiste bestand
  3. Geef vervolgens aan of het om een <Inkoopfactuur> of <Verkoopfactuur> gaat
  4. Markeer eventuele privé uitgave en klik op <Volgende>
  5. Geef bij de betaalwijze aan dat het bestand <Nog niet betaald> is

Daarna herhaal je stap 1 t/m 5 weer opnieuw. Dit doe je tot je alle facturen hebt geüpload. Voor nu ben je even klaar en verwerkt Tellow binnen één dag de bonnen of facturen.

Zodra de bestanden zijn verwerkt, hoef je alleen nog maar de koppeling te maken met de transactie. Dit doe je als volgt:

1. Klik op de betreffende transactie
  2. Geef aan dat het <Zakelijk> is
  3. Selecteer hier alle bonnen of facturen die bij deze transactie horen, net zo lang tot je alle bestanden hebt gekoppeld.