Wanneer je Rabo Bizzy hebt kunnen je transacties automatisch worden ingeladen volg hiervoor de volgende stappen:

1. Ga naar banktransacties -> klik op het Rabobank logo

2,  Voer je gegevens in en klik op toevoegen

3.  Vervolgens klik je op goedkeuring geven

4. Je gaat nu door naar de Bizzy pagina. Onder aan deze pagina vind je de knop <Open meteen>.

Hierna volg je de stappen om uit te bereiden naar Rabo Bizzy. (Ook al heb je Bizzy reeds aangevraagd zijn deze stappen noodzakelijk om goedkeuring te geven voor de koppeling.)

Na het doorlopen van deze stappen zal de aanvraag door de Rabobank worden beoordeeld. Zodra alles is goedgekeurd wordt de aanvraag doorgezet naar Tellow en zorgen wij ervoor dat de koppeling actief wordt en jouw transacties automatisch worden ingeladen!