Het kan zijn dat je de grootboekrekening niet via uitgaven kan aanpassen. Hieronder staat uitgelegd hoe je deze toch kan veranderen:

1. Ga naar Geavanceerd (1) -> Reconciliatie (2)  -> Inkoop (3)

2. Selecteer de factuur -> zorg dat er geen transactie aan gekoppeld is

3. Klik op wijzig

Hier kan je nu de grootboekrekening aanpassen en indien nodig ook aangeven           hoeveel BTW er op zit .

💡Let op! Alle velden moeten ingevuld zijn voor je kan opslaan. Controleer dus goed      of er bij de kopjes factuurnummer, factuurdatum, leverancier, omschrijving,                    grootboekrekening, bedrag en btw iets is ingevuld.

4. Sla de wijziging op en koppel de transactie aan de bon

Klaar! 🎉