Als je een BV hebt betaal je hoogst waarschijnlijk salaris uit naar jezelf en naar eventuele werknemers. Deze transacties moeten goed geboekt worden in Tellow ondanks het feit dat je hier geen bon of factuur voor hebt.

Hoe boek ik salaris in Tellow?

Stap 1: Ga naar 'Geavanceerd' -> 'Reconciliatie'

Stap 2: Klik op 'Banktransacties' en selecteer de desbetreffende transactie

Stap 3: Klik op 'Boek als' en selecteer in het dropdown menu "Netto lonen"

💡 Vergeet niet een omschrijving en het juiste bedrag in te vullen.

Stap 4: Klik op 'Opslaan'

Neem contact op met ons support team

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je binnen 24 uur te beantwoorden.