Tellow boekt automatisch al je inkoopfacturen op een grootboekrekening. Nu kan het soms voorkomen dat de gekozen grootboekrekening niet overeen komt met jouw persoonlijke administratie. In dat geval kan je het via onderstaande methode gemakkelijk wijzigen.

💡 Wil je weten welke grootboekrekeningen Tellow hanteert? Klik dan hier.

Hoe wijzig ik de grootboekrekening?

1. Ga naar het menu 'Inkoopfacturen'
  2. Selecteer de factuur die je wil aanpassen
    Je ziet bij ① het Boekingsvoorstel van Tellow
  3. Klik op 'Wijzig' ②
  4. Selecteer via het dropdown menu ③ een andere grootboekrekening
  5. Druk op 'Opslaan' en klaar!

🔍 In sommige gevallen is de grootboekrekening niet via bovenstaande methode te wijzigen. Dit kan voorkomen als Tellow meerdere grootboekrekeningen heeft geboekt of het is geboekt op een grootboekrekening die bij de 'balans' hoort. In dit geval kan het gewijzigd worden via deze methode.

Neem contact op met ons support team

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je binnen 24 uur te beantwoorden.