Wanneer je een inkoopfactuur of bon upload in Tellow wordt deze automatisch geboekt onder een grootboekrekening. Maar waar kan je dit zelf terugvinden (of eventueel aanpassen) in Tellow?

Wil je weten welke grootboekrekeningen Tellow hanteert? Klik dan hier.

Ga naar <Inkoopfacturen>

Kies voor de factuur die je wilt bekijken
      Hier kan je zien onder welke grootboekrekening je facturen geboekt zijn.

Wil je de factuur onder een andere grootboekrekening geboekt hebben? Dit kan          je zelf aanpassen via de knop wijzig.

Je krijgt nu een selectie van een aantal grootboekrekeningen te zien. Klik op de           grootboekrekening die jij wilt.

Klik op opslaan

Klaar! 🎉

Staat de juiste er niet bij of kan je de grootboek niet wijzigen? Ga dan naar dit artikel. Daar kan je via de boekhoudende functie uit meer grootboekrekeningen kiezen.