Tellow boekt automatisch al je inkoopfacturen op een grootboekrekening. Nu kan het soms voorkomen dat de gekozen grootboekrekening niet juist is. In dat geval kan je het via onderstaande methode gemakkelijk wijzigen.

💡Wil je weten welke grootboekrekeningen Tellow hanteert? Klik dan hier.

Stappenplan

• Selecteer de factuur (① Boekingsvoorstel Tellow)
  • Klik op wijzig ②
  • Selecteer via het dropdown menu ③ een andere grootboekrekening

🔍In sommige gevallen is de grootboekrekening niet via bovenstaande methode te wijzigen. Dit kan voorkomen als Tellow meerdere grootboekrekening heeft geboekt of het is geboekt op een grootboekrekening die bij de 'balans' hoort.

In dit geval kan het gewijzigd worden via deze methode.