Tellow boekt automatisch al je inkoopfacturen op een grootboekrekening. Nu kan het soms voorkomen dat de gekozen grootboekrekening niet juist is. In dit geval kan je het gemakkelijk wijzigen.

Wil je weten welke grootboekrekeningen Tellow hanteert? Klik dan hier.

- Ga naar <Inkoopfacturen>

- Kies voor de factuur die je wilt wijzigen

Hier kan je zien onder welke grootboekrekening je facturen geboekt zijn.

Wil je de factuur onder een andere grootboekrekening geboekt hebben? Dit kan          je zelf aanpassen via de knop wijzig.

Je krijgt nu een selectie van een aantal grootboekrekeningen te zien. Klik op de           grootboekrekening die jij wilt.

Klik op opslaan

Klaar! 🎉

Staat de juiste er niet bij of kan je de grootboek niet wijzigen? Ga dan naar dit artikel. Daar kan je via de boekhoudende functie uit meer grootboekrekeningen kiezen.