Wat is de startdatum?

De "startdatum", ook wel administratieve startdatum genoemd, geeft aan per wanneer de boekhouding begint in Tellow.

Tellow zet na het registeren automatisch de startdatum op het begin van het boekjaar.

💡 Voorbeeld: Ik heb mij aangemeld bij Tellow op 01/07/2019. De startdatum staat automatisch op 01/01/2019.

Waar vind ik mijn startdatum?

De startdatum is de te vinden bij het menu 'Instellingen '. Onder 'Administratie instellingen'.

Hoe kan ik mijn startdatum aanpassen?

Je kunt eventueel zelf je Tellow startdatum aanpassen naar de toekomst.

1. Kies onder 'Administratie instellingen' voor 'Wijzig'
  2. Selecteer de gewenste startdatum
  3. Klik rechts op 'Opslaan'

❗️ Let op! Heb je al een administratie in Tellow en pas je de startdatum aan naar de toekomst? Dan wordt alles van voor de nieuwe startdatum verwijderd. Dit betekent dat verkoopfacturen, inkoopbonnen en transacties van voor de startdatum worden verwijderd.

Startdatum wijzigen na het verleden?

Het is niet mogelijk dit zelf aan te passen in Tellow. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op met ons support team

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je binnen 24 uur te beantwoorden.