Wat is de startdatum?

De "startdatum", ook wel administratieve startdatum genoemd, geeft aan per wanneer de boekhouding begint in Tellow.

Tellow zet na het registeren automatisch de startdatum op het begin van het boekjaar.

💡Voorbeeld
Ik heb mij aangemeld bij Tellow op 01/07/2019. De startdatum staat automatisch op 01/01/2019.

Waar vind ik mijn startdatum?

Via 'Instellingen '. Onder Administratie instellingen.

Hoe kan ik mijn startdatum aanpassen?

Je kunt eventueel zelf je Tellow startdatum aanpassen naar de toekomst.

1. Kies onder <Administratie instellingen > voor <Wijzig >.
  2. Selecteer de gewenste startdatum.
  3. Klik rechts op <Opslaan>.

ℹ️Startdatum wijzigen na het verleden?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op met ons support team

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of maak een belafspraak en stel je vraag.