Abonnement, instellingen & account
Welke internetbrowsers kan ik gebruiken?

Internetbrowser | browser | google chrome | safari | mozilla | firefox | internet | explorer | edge | microsoft

René avatar
Geschreven door René
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tellow is niet alleen beschikbaar via de telefoon maar ook via je laptop, desktop etc.
Omdat er tegenwoordig ontzettend veel browsers zijn raden wij de volgende browsers aan voor optimale ondersteuning.

💻

Google Chrome Download for Windows
​                            Download for Mac

Mozilla Firefox
​                            Download for Windows
​                            Download for Mac

❗️ Tellow's webversie is niet beschikbaar voor Internet Explorer.

Neem contact op met ons support team

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je binnen 24 uur te beantwoorden.