Bij Tellow krijg je één maand proefperiode. In deze periode kan je gebruik maken van alle functionaliteiten. Als je na de proefperiode kiest voor Tellow, geef je ons in je account toestemming voor een abonnement.

💡 Dit is mogelijk via Instellingen Abonnement in de app of website.

Welke abonnementen biedt Tellow aan?

Je kan kiezen uit twee abonnementsvormen, 'Basis' of 'Plus'.

Bij het 'Plus' pakket krijg je bijv. de extra functie om digitaal de aangifte in te dienen bij de Belastingdienst en onbeperkte telefonische afspraken met Support.

Beide pakketen zijn inclusief onbeperkt toegang tot chat- en email support, en toegang tot het kenniscentrum.Zijn er verborgen kosten?

Nee, die zijn er niet. Er zijn geen vaste contracten en het abonnement is maandelijks opzegbaar. De prijs die je ziet is de totaalprijs excl. BTW. Tellow is op elk moment te annuleren.

Wat is het opzegtermijn van mijn abonnement?

Tellow is maandelijks opzegbaar. Je betaalt de kosten voor Tellow een maand vooruit dus tot het einde van jouw abonnementsperiode is het account dan ook nog beschikbaar/te gebruiken.

💡 Voorbeeld: heb je jouw abonnement ooit gestart op 8 mei, dan loopt jouw abonnementsperiode van 8 mei tot 8 juni, van 8 juni tot 8 juli, van 8 juli tot 8 augustus en ga zo maar door. Zeg je 6 augustus op, dan behoud je je abonnement t/m 8 augustus.

Nog vragen over de abonnementsvorm of welke het beste bij je past?

We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je binnen 24 uur te beantwoorden.Heb je het antwoord gevonden?