Je kunt een abonnement bij Tellow niet alleen via een automatische incasso betalen, maar ook door middel van Apple Pay in de App Store.

In dit artikel lees je alle ins and outs over het betalen van je Tellow-abonnement via Apple Pay.

Wat is Apple Pay?

Apple Pay is de mobiele betalingsdienst van Apple. Apple-gebruikers kunnen hiermee betalen. Hun Apple-apparaat is via Apple Pay gekoppeld aan een betaalpas of creditcard.

Hoe sluit ik een abonnement van Tellow via Apple Pay af?

Een abonnement via Apple Pay afsluiten is alleen mogelijk als je beschikt over de iOS app van Tellow.

Ga naar de Tellow App en klik op 'Instellingen' en vervolgens 'Abonnement'.

Geef hier je akkoord met de abonnementsvorm. Log vervolgens in met je Apple ID. Vanaf nu betaal je het abonnement maandelijks via Apple Pay.

Krijg ik een factuur van Apple?

Betaal je Tellow via Apple Pay? Dan krijg je de factuur rechtstreeks vanuit Apple.

Verwerk de factuur door deze te uploaden in Tellow.

Koppel de factuur aan de banktransactie en je bent klaar!

Hoe weet ik of ik een abonnement via Apple Pay heb?

Controleer of je jouw abonnement betaalt via Appel Pay door de onderstaande stappen te volgen:

1. Ga naar de 'Instellingen' van jouw iPhone.
  2. Klik op je naam.
  3. Klik op 'Abonnementen'.

Zie je Tellow tussen je abonnementen staan? Dan betaal jij je abonnement via Apple Pay.

Hoe zet ik mijn abonnement stop via Apple Pay?

Allereerst stuur je een e-mail naar [email protected] Doe dit wel vanuit het e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat. Vermeld in de e-mail dat het om een opzegging gaat, vermeld hierbij je bedrijfsnaam en de reden van opzeggen. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van ons per e-mail.

Hierna kan je het abonnement stopzetten bij Apple. Neem de volgende stappen:

1. Ga naar de 'Instellingen' van jouw iPhone.
  2. Klik op je naam.
  3. Klik op 'Abonnementen'.
  4. Kies voor 'Tellow'.
  5. Hier zie je een knop met 'Annuleer abonnement', klik hierop en het abonnement wordt stopgezet.
  6. Klaar!

Kan ik de betaling van mijn abonnement wijzigen van Apple Pay naar een automatische incasso?

Jazeker! Voor het wijzigen naar een automatische incasso, neem je de volgende stappen:

1. Zet het abonnement via Apple Pay stop volgens de stappen die hierboven beschreven staan.

❗️Let op! Hierbij stuur je geen e-mail naar Tellow om het abonnement op te zeggen. Neem alleen de stappen 1 t/m 6.
  2. Open Tellow's webversie en ga naar 'Instellingen' en 'Abonnement'.
  3. Kies hier het basis-plan of plus-plan en accepteer de algemene voorwaarden.
  4. Klaar!