De boekhoudfunctie in Tellow geeft je nog meer vrijheid jouw administratie. In dit artikel vind je meer informatie over de boekhoudfunctie en hoe je dit kan inschakelen.

Wat is de boekhoudfunctie?

De boekhoudfunctie houd in dat je meer functionaliteiten krijgt in Tellow. Denk aan het aanpassen van een inkoopfactuur, memoriaalboekingen maken of een fiscaal jaar sluiten. Voor al deze handelingen heb je de boekhoudfunctie nodig.

💡Krijg je hulp van een boekhouder en wil je hem / haar toegang geven tot Tellow?Ga dan naar dit artikel.

Hoe zet ik de boekhoudfunctie aan?

1. Ga naar 'Instellingen'.
  2. Kies voor 'Gebruikers en rollen'.
  3. Klik op jouw naam.
  4. Klik bij is boekhouder op 'Ja'.
  5. Klaar!