Heb je laatst jouw bedrijfsnaam gewijzigd en wil je dat dit ook zichtbaar wordt in Tellow?

Of heb je jouw e-mailadres gewijzigd en wil je hiermee voortaan inloggen?

Dat kan op de volgende manier:

1. Ga naar www.tellow.nl (de webversie)

2. Rechts boven in zie je staan 'Mijn account', klik hierop

3. Wijzig je bedrijfsnaam/e-mailadres en druk op 'Opslaan'.
- Als je jouw e-mailadres wilt wijzigen krijg je eerst een verificatie code via een sms

Neem contact op met ons support team

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.