Je hebt je bestand geupload en deze is verwerkt. Maar hoe is deze nu precies verwerkt door Tellow? En waar kan je dit terug zien?

Op het moment dat een bestand is verwerkt, dan wordt hier een 'Inkoopfactuur' van gemaakt. Dat betekent dat je de verwerking niet onder 'Bestanden' zal zien staan, maar wel onder 'Inkoopfacturen'.

Hoe zie je dat nu terug?

1. Ga naar 'Bestanden'

2. Klik op het verwerkte bestand
3. Je ziet nu staan 'Bekijken', klik hierop (zie onderstaande foto)

4. Je komt nu bij 'Inkoopfacturen'

5. Bovenin zie je de boeking staan die we voor je hebben gemaakt (zie onderstaande foto)

💡 Zie je dat hier 'Kantoorkosten' staat maar wil je het liever wijzigen naar bijvoorbeeld 'Algemene kosten'? In dit artikel staat hoe uitgelegd je de grootboekrekening makkelijk kan wijzigen.

Neem contact op met ons support team

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.