Hoe upload ik mijn inkomstenbelasting aangifte?

1. Ga naar https://app.tellow.nl/btw/inkomstenbelasting en download het aangifte bestand bij Stap 4.

2. Klik op Aangifte indienen bij Stap 5 of ga naar https://www.belastingdienst.nl/awi-2021

3. Log in met je DigiD

4. Start je aangifte en vul de gegevens aan waar nodig

5. Upload het bestand bij de stap Klaargezette gegevens overnemen

6. Check de gegevens en vul aan waar nodig

7. Dien de aangifte in

Veelgestelde vragen

Ik zie de optie Klaargezette gegevens overnemen niet, wat kan ik doen?

• In het startscherm bij de Belastingdienst wordt deze stap nog niet getoond, deze zal zichtbaar worden als je een aantal stappen bent doorlopen.

Krijg je de stap nog steeds niet te zien? Dan kan het zijn dat je in de verkeerde aangifte zit. Dit kan gebeuren als je de aangifte buiten Tellow al eens bent gestart. Doorloop de volgende stappen om dit te verhelpen:

1. Log in bij https://mijn.belastingdienst.nl/ en verwijder de eerdere aangifte

2. Log uit bij de Belastingdienst

3. Ga naar https://www.belastingdienst.nl/awi-2021 en log in

4. Je start nu een nieuwe aangifte, volg de stappen die bovenaan deze pagina beschreven staan