Als beta-tester kun je als eerste nieuwe functies en updates gebruiken. Je draagt een steentje bij aan de ontwikkeling van onze apps en jouw feedback zorgt ervoor dat we oplossingen maken waar ondernemers echt wat aan hebben.

Beta updates zijn meestal in vergevorderd ontwikkelingstadium, maar soms kan er nog een bug in zitten. Uiteraard staan we voor je klaar mocht je een probleem ervaren.

Beta-gebruiker aanzetten

1. Ga op een computer naar app.tellow.nl

2. Ga met je muis over je bedrijfsnaam (rechtsboven) en klik op Mijn account

3. Klik rechts op Wijzig

4. Klik op Ja bij Ik wil graag beta-tester worden

5. Klik op Opslaan