Bestanden
Hoe gebruik ik de 'Slimme Inbox'?

smart inbox | slimme inbox | bulk upload | meerdere facturen uploaden | inkoopfacturen versturen | direct sturen naar account | bonnen

Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Krijg je veel inkoopfacturen en bonnen via de mail? Dan hebben we een perfecte oplossing. 🚀

Met de 'slimme inbox' functionaliteit kun je jouw facturen direct doorsturen vanuit je mail.

Hoe werkt de 'Slimme inbox'?

Je stuurt de facturen door naar jouw eigen Tellow-inbox door middel van een uniek e-mailadres. De facturen worden vervolgens automatisch geüpload in je administratie.

Tip: Je kunt meerdere bijlages in één email versturen naar de 'Slimme Inbox'.​ Deze worden dan apart geüpload in je administratie.

Hoe ga je van start?

1. Log in via de webversie.

2. Ga naar 'Instellingen' en 'Slimme Inbox'.

3. Klik op 'Genereren'.

4. Jouw unieke e-mail is aangemaakt, kopieer deze.

5. Je kunt dit e-mailadres nu gebruiken om jouw facturen naar toe te sturen.

Wanneer de facturen zijn geüpload in het account, kun je onder 'Uitgaven' deze verder verwerken.