Abonnement, instellingen & account
Instellingen
Hoe geef ik mijn boekhouder toegang tot Tellow?

Kan ik mijn boekhouder toegang geven tot mijn gegevens? Hoe vraag ik een aparte login aan voor mijn boekhouder?

Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Tellow kun je jouw boekhouder eenvoudig laten meekijken in de administratie. De boekhouder krijgt een aparte inlog.
💡 Nog geen boekhouder? Krijg jouw persoonlijke boekhouder bij Tellow Compleet.

Hoe kan ik mijn boekhouder toegang geven tot Tellow?

❗️Dit is alleen mogelijk via de web versie voor Plus en Compleet gebruikers

1. Ga naar 'Instellingen

2. Kies voor 'Gebruikers'

3. Kies rechts voor 'Gebruiker uitnodigen

4. Voer het e-mailadres in van je boekhouder en kies voor 'Ja' bij het kopje
    'Is boekhouder'

Je boekhouder ontvangt vanuit Tellow automatisch een e-mail met een activatie link. Deze link is 10 dagen geldig.