Tellow algemeen

Bekijk hier veel handige vragen en antwoorden

Maron avatar
34 artikelen in deze collectie
Geschreven door Maron

Opzegging n.a.v. verzelfstandiging Tellow (gebruikers voor 10 september 2018)

Opzeggen/ Afmelden / Verzelfstandiging / Nieuwe contractuele partij / Overeenkomst
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welke functionaliteiten heeft Tellow (extra) voor de boekhouder?

Boekhouders / Extra opties / Aparte log in / Geavanceerd / Functionaliteiten / Rapportage / Export / Balans / Mutatiekaart / Journaalposten
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kan ik data exporteren? Wat zit er in de export?

Exporteren / Bestanden / Auditfile / Export / Uitdraai / CSV / Jaaropgave
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor welke toestellen is Tellow beschikbaar?

App / Versies / Download / Toestellen / iPhone / Android / App Store / Playstore
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom Tellow?

Beginnen / Starten met Tellow / Vragen / Meer informatie
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kan ik printen vanuit Tellow?

Printen / Overzichten / Aangiftes / Facturen / Bestanden / Exporteren
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kan ik in Tellow mijn kilometers bijhouden?

Kilometers / Auto / Ritten / Registratie
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ik ben mijn pincode vergeten, wat nu?

Inloggen / Pincode / Mislukte inlogpoging / Code vergeten / Wijzigen pincode
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is 'mijn startdatum' in Tellow?

Wat is mijn (administratieve) startdatum in Tellow? Hoe kan ik de startdatum aanpassen?
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kan ik met Tellow mijn urenregistratie bijhouden?

Urenregistratie / App / Bijhouden uren / Tellow Time app
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe kan ik Tellow gebruiken voor mijn jaarafsluiting?

Jaarafsluiting / IB-aangifte / Jaaropgave / Boekhouder / Auditfile
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat doe ik met de bestanden van vóór de administratieve startdatum in Tellow?

Inkoop- en verkoopfacturen van vóór administratieve startdatum / Aanloopkosten / Opstartkosten / Beginperiode / Beginbalans
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ondersteunt Tellow het kasstelsel?

Kasstelsel / Factuurstelsel / Administratie
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe kan ik contacten toevoegen aan of verwijderen uit mijn adresboek?

Adresboek / Personen / Bedrijven / Verwijderen / Toevoegen / Contacten
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kan ik Smart-pin koppelen aan Tellow?

Smart-pin / Koppeling / Smart-pin transacties / Rabobank
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe voer ik mijn beginbalans op in Tellow?

Beginbalans / Vorige administratie / Overstappen / Pakketten
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe betaal ik mijn Tellow factuur?

Factuur / Kosten Tellow / Automatisch incasso / Abonnement
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb ik naast Tellow nog een boekhouder nodig?

Heb ik een boekhouder of accountant nodig voor zaken zoals de IB-aangifte en (fiscaal) advies?
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe kan ik gegevens exporteren uit Tellow?

Aanleveren gegevens bij boekhouder / Exporteren / Bestanden / Andere programma's / Auditfile / Jaaropgave / Rapportage / CSV
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op de radio roepen jullie “zzp’ers vinden boekhouden een feestje met Tellow”. Waaruit blijkt dat?

Tellow commercial / Boodschap / Meningen / Reviews / Andere gebruikers / Referenties
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welke grootboekrekeningen hanteert Tellow?

Referentie Grootboek Schema (RGS) / Boekingsregels / Kostenplaats
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat kost Tellow?

Wat zijn de kosten voor Tellow? Wat zijn de abonnementskosten? Wat ga ik betalen voor Tellow?
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe maak ik een huisstijl aan in Tellow? Hoe wijzig ik een sjabloon of logo (incl. bestandstype)?

Afmetingen / Verhoudingen / Formaten / Logo / Huisstijl / Template / Sjabloon / Factuur / Bestandstype
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waar kan ik mijn winst checken?

Opstellen aangifte inkomstenbelasting / Winst / Cijfers / Rapportage / Fiscale jaren / Resultaat
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe geef ik mijn boekhouder toegang tot Tellow?

Kan ik mijn boekhouder toegang geven tot mijn gegevens? Waar vind ik de boekhoudrol? Hoe vraag ik een aparte login aan voor mijn boekhouder?
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer kan ik Tellow gebruiken?

VOF / BV / Stichting / Andere bank / Particuliere rekening / Eenmanszaak / Rechtsvormen / ZZP / Beschikbaarheid
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zijn er storingen of problemen bekend bij Tellow?

Wat gaat er momenteel niet helemaal lekker? Wat zijn bekende problemen en storingen?
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe kan ik Tellow opzeggen?

Stoppen / Afmelden / Opzeggen / Proefperiode / Opzegtermijn / Beëindigen
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Afwijzing voor Tellow

Ik ben afgewezen voor Tellow.
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ik heb me aangemeld voor Tellow maar ontvang geen activatie e-mail van jullie, wat nu?

De mail met de activatielink is niet aangekomen, wat nu?
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe kan ik mij aanmelden voor Tellow? Hoe log ik in bij Tellow?

Hoe kom ik ingelogd in Tellow? Hoe vraag ik Tellow aan? Hoe rond ik mijn activatie af?
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ondersteunt Tellow ook Omnikassa?

Omnikassa / Koppeling / Integratie
Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat staat er op mijn Tellow factuur?

Hoe lees ik de factuur van Tellow? Welke kosten staan op de factuur van Tellow? Hoe betaal ik de factuur van Tellow?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Is Tellow ook beschikbaar voor de tablet?

Tablet / App / iPhone / Android / Download