In Tellow kun je je boekhouder eenvoudig en kosteloos laten meekijken in je administratie. Hij/zij krijgt een aparte inlog én de optie <Geavanceerd> met meer functionaliteiten om jou optimaal te ondersteunen.

Tellow automatiseert, de boekhouder adviseert!

Boekhouder toegang geven
Via de web-versie kun je je boekhouder uitnodigen voor Tellow. Dit kun je als volgt doen:

1. Ga naar <Instellingen >
  2. Kies voor <Gebruikers en Rollen >
  3. Kies rechts voor <Gebruiker uitnodigen>
  4. Voer het e-mailadres in van je boekhouder en kies voor <Ja> bij het kopje
    <Is boekhouder >

Je boekhouder ontvangt vanuit Tellow automatisch een e-mail met een activatie link. Deze link is 10 dagen geldig.

Jezelf toegang geven
Wil je zelf ook de geavanceerdere functies bekijken in Tellow? Dan kun je op dezelfde manier jezelf uitnodigen hiervoor.

De optie <Geavanceerd> bieden wij niet automatisch aan. Dit is om te voorkomen dat gebruikers met minder boekhoudkundige ervaring zelf wijzigingen gaan aanbrengen. Het aanzetten van deze functionaliteit is dus je eigen verantwoording.

Maak je er toch een boekhoudkundig zooitje van? Dan gaat dit verder dan de support die wij je kunnen bieden. We zullen je in dit geval adviseren om contact op te nemen met een boekhouder.