Tellow is speciaal ontwikkeld voor zzp'ers, en niet voor boekhouders. Je hebt dus geen boekhoudkundige kennis nodig om je administratie in Tellow bij te houden.
Tellow gaat je tijd besparen, zekerheid bieden en inzicht geven.

Heb je een eenmanszaak en een zakelijke rekening bij de Rabobank dan meld je je aan via onze website:

Je ontvangt daarna eerst een bevestigingsmail van de Rabobank.
Daarna sturen wij je een activatiemail. Deze ontvang je vanuit [email protected] Controleer dus ook altijd even je spam-folder.

Let op! als je te lang wacht met activeren, dan kan de link verlopen zijn. Vraag dan een nieuwe bij ons aan.

(hieronder zie je een voorbeeld van de e-mail met de activatie link)

Handig is om het aanmeldproces te doorlopen vanachter een laptop. Ook is het aan te raden om alle stappen direct te doorlopen. Heb je het proces toch halverwege afgebroken? Dan heb je twee scenario's:

1. De activatie link doet het nog en je wordt weer naar het aanmeldproces gebracht
  2. De activatie link is verlopen/doet het niet meer. Ga dan naar www.tellow.nl/app en log daar in. Je komt dan weer terug bij de stap waar je gestopt bent.

Wil je na het activeren een volgende keer inloggen bij Tellow?
Ga dan naar www.tellow.nl/app.

Vergeet ook vooral niet de Tellow app te downloaden! Deze is beschikbaar voor Iphone en Android.

Kom je er toch niet uit? Via de chat vraag je ons supersnel om hulp.

Succes en veel plezier met het gebruik!