Tellow is speciaal ontwikkeld voor zzp'ers, niet voor boekhouders. De app gaat je tijd besparen, zekerheid bieden en inzicht geven. In jouw mail ontvang je na aanmelden een activatielink om te beginnen. Hierna ga je aan de slag jouw administratie in te richten.

Heb je het proces halverwege afgebroken? Dan heb je twee scenario's:

1. De activatie link doet het nog en je wordt weer naar het aanmeldproces gebracht.
  2. De activatie link is verlopen/doet het niet meer. Ga dan naar www.tellow.nl/app en log daar in. Je komt dan weer terug bij de stap waar je gestopt bent.

Wil je na het activeren een volgende keer inloggen bij Tellow?
Ga dan naar app.tellow.nl

Vergeet ook vooral niet de Tellow app te downloaden! Deze is beschikbaar voor iPhone en Android.

Kom je er toch niet uit? Via de chat vraag je ons supersnel om hulp.

Succes en veel plezier met het gebruik!