Abonnement, instellingen & account
Welke functionaliteiten heeft Tellow voor de boekhouder?

Boekhouders | Aparte log in | Functionaliteiten | Rapportage | Export | Balans | Mutatiekaart | Journaalposten

Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om de boekhouder toegang te geven tot jouw Tellow account. Hij of zij kan dan meekijken en aanpassingen maken in jouw administratie.

Welke gegevens ziet de boekhouder?

• Overzicht saldo & transacties

• Overzicht uitgaven - Incl. zakelijk, privé en nog te betalen

• Facturen verkoop - Incl. voorlopige winst en openstaande bedragen

• Btw - Alle kwartaalaangiftes

• Adresboek

• Rapportage - Actuele balans, Winst & Verlies, Exportfunctie (CSV en Auditfile), Kolommenbalans, Mutatiekaart en Journaalposten.

• Support (ook voor de boekhouders!)

• Instellingen - Bedrijfsgegevens, administratie instellingen, factuurinstellingen, factuurnummering aanpassen, gebruikers.

Onder 'Instellingen' en 'Boekhouding' zijn nog meer boekhoudfuncties te vinden:

• Btw privé gebruik

• Fiscale jaren

• Inkoop

• Memoriaalboekingen

• Reconciliatie

• Beginbalans