Kan ik eigen facturen in Tellow uploaden?

Zelfgemaakte facturen | eigen factuursjabloon | facturen niet in Tellow maken | verkoopfacturen | eigen huisstijl | verkoopfactuur

Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan voorkomen dat je een eigen lay-out hebt laten ontwerpen en dat je deze graag wilt blijven gebruiken. In dat geval maak je jouw verkoopfacturen niet in Tellow aan, maar je kan jouw gepersonaliseerde (buiten Tellow gemaakte) facturen zelf in Tellow plaatsen.

❗️ Let op! Ondanks dat deze optie goed werkt, raden we toch aan om je facturen via Tellow te maken en te versturen. Zo staan facturen direct in je omgeving en kunnen wij voor je bijhouden of ze tijdig betaald worden. Dit is lastig wanneer je vergeet om er één bij ons aan te leveren. Bovendien let Tellow ook op een oplopende factuurnummering. Iets waar je zelf gemakkelijk overheen kijkt.

💡 Het is mogelijk om in Tellow een eigen factuursjabloon aan te maken. Daarbij kan je kiezen uit kleuren en je eigen logo uploaden.

Hoe upload ik mijn eigen verkoopfacturen in Tellow?

1. Kies in het menu voor 'Verkoop' en 'Facturen'

2. Klik op het icoon ⠇en kies voor 'Upload verkoopfactuur'

3. Selecteer een contactpersoon

4. Neem de gegevens over van je eigen verkoopfactuur in de velden

5. Voeg de factuur toe door onderaan op 'Upload factuur' te klikken

6. Klik op 'Definitief maken'

💡Wil je jouw eigen credit-factuur uploaden? Kijk dan hier.