Hoe maak ik een factuursjabloon aan?

Als je voor het eerst een verkoopfactuur gaat maken in Tellow wordt je gevraagd om standaard factuurgegevens in te vullen. Deze zijn verplicht. Daarna wordt je meegenomen in de stappen om een factuursjabloon te maken.

❗️ Let op! Deze handelingen kan je alleen in de web-versie verrichten.

Kan ik meerdere factuursjablonen aanmaken?

Het is in Tellow mogelijk om meerdere factuursjablonen aan te maken. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar 'Verkoopfacturen' in de web-versie
  2. Kies voor 'Factuur opmaken'
  3. Kies een klant
  4. Ga links bovenin naar 'Factuursjabloon toevoegen' en volg de stappen.

Kan ik het logo op mijn factuur wijzigen?

Wil je het logo van een aangemaakt sjabloon wijzigen? Dan doe je dit via de web-versie als volgt:

1. Ga naar 'Instellingen'
  2. Kies voor 'Factuursjablonen'
  3. Selecteer het factuursjabloon waar het om gaat
  4. Kies het template wat je wil gaan gebruiken
  5. Kies voor 'Upload logo' om je eigen logo toe te voegen
  6. Klik op 'Bevestig'

Welke bestandstype kan ik gebruiken voor mijn logo?

De volgende bestandsformaten zijn in Tellow te uploaden:

• JPG/JPEG
  • PNG

Hieronder vind je een overzicht van de afmetingen, verhoudingen en het formaat voor het logo:

• Template 1 heeft een breedte 333px hoogte 175px
  • Template 2 heeft een breedte 291px hoogte 140px
  • Template 3 heeft een breedte 535px hoogte 175px

Neem contact op met ons support team

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je binnen 24 uur te beantwoorden.