Eerste keer factureren in Tellow

De eerste keer ga je naar <Facturen> in de web-versie van Tellow. Hier wordt je gevraagd om standaardfactuurgegevens in te vullen. Deze zijn verplicht. Daarna wordt je meegenomen in de stappen om een factuursjabloon te maken. Lees hieronder aan welke eisen het logo moet voldoen.

Meerdere factuursjablonen aanmaken:Wil je na de eerste keer nog een factuursjabloon aanmaken? Dan kan dit als volgt:

1. Ga naar <Facturen> in de web-versie
  2. Kies voor <Factuur opmaken>
  3. Kies een klant
  4. Ga links bovenin naar <Factuursjabloon toevoegen> en volg de stappen.

Logo wijzigen?

Wil je het logo van een aangemaakt sjabloon wijzigen? Dan doe je dit via de web-versie als volgt:

1. Ga naar <Instellingen>
  2. Kies voor <Factuursjablonen>
  3. Selecteer het factuursjabloon waar het om gaat
  4. Volg de stappen
  5. Kies voor <Upload logo> om je eigen logo toe te voegen
  6. Klik op <Bevestig>

Bestandsformaat
De volgende bestandsformaten zijn in Tellow te uploaden:

• JPG/JPEG
  • PNG

Hieronder vind je een overzicht van de afmetingen, verhoudingen en het formaat voor het logo:

• Template 1 heeft een breedte 333px hoogte 175px
  • Template 2 heeft een breedte 291px hoogte 140px
  • Template 3 heeft een breedte 535px hoogte 175px