Hoe kan ik mijn offerte opmaken en versturen?

offertes versturen | offerte maken | offreren

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is zover, je gaat je eerste offerte opstellen!

Ga via de webversie naar 'Verkoop' en dan 'Offertes', klik op 'Offerte opmaken'. Of je kan gebruik maken van de snelknop 'Maak offerte' - links bovenaan het menu.

Als je voor het eerst een offerte gaat maken in Tellow krijg je de keus uit vijf offertesjablonen. De sjablonen kan je personaliseren door de kleur aan te passen en je eigen logo toe te voegen.

Stel de offerte vervolgens verder op door de gegevens in te vullen.

Een bijlage toevoegen is ook mogelijk: klik onderaan op 'Upload bijlage' of sleep het bestand in het venster.

💡Heb je de offerte opgesteld maar wil je later nog wat toevoegen of wijzigen? Klik dan op 'Concept opslaan'

Zo kan je op een later moment gemakkelijk weer verder

💡Ben je klaar met de offerte en wil je het verzenden naar de klant? Klik op 'Door naar verzenden' en daarna op 'Offerte versturen'

FAQ

Kan ik meerdere offerte sjablonen aanmaken?

Het is mogelijk om meerdere offertesjablonen aan te maken. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar 'Instellingen' en dan 'Offerte-instellingen'

2. Kies voor 'Maak nieuw sjabloon aan'

Welke bestandstype kan ik gebruiken voor mijn logo?

De volgende bestandsformaten zijn in Tellow te uploaden:

• JPG/JPEG

• PNG

Hieronder vind je een overzicht van de afmetingen, verhoudingen en het formaat voor het logo:

• Template 1 heeft een breedte 333px hoogte 175px

• Template 2 heeft een breedte 291px hoogte 140px

• Template 3 heeft een breedte 535px hoogte 175px