Hoe kan ik mijn offerte instellen?

offerte instellingen | offerte

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het linker menu onder 'Instellingen' en 'Offerte-instellingen' kan je standaard gegevens en teksten instellen voor de offerte.

De volgende gegevens kan je standaard instellen:

Onderschrift

Hier kan een standaard onderschrift ingevoerd worden. Deze wordt dan in het vervolg altijd onderaan de offerte getoond.

Betaaltermijn in dagen

Stel hier een standaard betaaltermijn in. Elke offerte zal automatisch het ingestelde betaaltermijn aanhouden.

E-mail bericht

Wij leveren een standaard email-bericht. Hier kan je dit bericht aanpassen en personaliseren.

Offertesjablonen
Maak hier een nieuwe of meerdere offertesjablonen aan. Het is ook mogelijk om één sjabloon als standaard in te stellen. Dit doe je door op de sjabloon te klikken.

FAQ

Is het mogelijk een eigen offertenummering in te stellen?

Nee, momenteel is dit nog niet mogelijk. Wij willen dit op een later moment wel beschikbaar maken. Momenteel hanteren wij de volgende structuur voor de offertenummering: Jaartal - Nummer

Bijvoorbeeld