Het is mogelijk om als gebruiker de boekhouder toegang te geven tot het account. Lees hier hoe dat moet.

De boekhouder ziet vervolgens dezelfde omgeving als de gebruiker. Dit bevat:

1. Overzicht saldo & transacties
  2. Overzicht uitgaven - Incl. zakelijk, privé en nog te betalen
  3. Facturen verkoop - Incl. voorlopige winst en openstaande bedragen
  4. BTW - Alle kwartaalaangiftes
  5. Bestanden - Alle aangeleverde en uitgelezen bestanden
  6. Adresboek
  7. Rapportage - Actuele balans, Winst & Verlies, Exportfunctie (CSV en Auditfile), Kolommenbalans, Mutatiekaart, Journaalposten.
  8. Support (ook voor de boekhouders!)
  9. Instellingen - Bedrijfsgegevens, administratie instellingen, factuurinstellingen, factuurnummering aanpassen, gebruikers & rollen.

Het enige verschil is, dat de boekhouder ook de optie <Geavanceerd> krijgt. Deze optie wordt verborgen gehouden voor de 'gewone' gebruiker omdat hier veel schade mee aangericht kan worden. In deze optie zit:

1. Btw privé gebruik
  2. Fiscale jaren
  3. Verkoopfactuur toevoegen (handmatig)
  4. Inkoop
  5. Memoriaalboekingen
  6. Reconciliatie (mogelijkheid tot het aanpassen van boekingen gedaan door Tellow)
  7. Beginbalans

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op.