Het is mogelijk om de boekhouder toegang te geven tot jouw Tellow account. Hij of zij kan dan meekijken en aanpassingen maken in jouw administratie.

Welke gegevens ziet de boekhouder?

• Overzicht saldo & transacties
  • Overzicht uitgaven - Incl. zakelijk, privĂ© en nog te betalen
  • Facturen verkoop - Incl. voorlopige winst en openstaande bedragen
  • Btw - Alle kwartaalaangiftes
  • Bestanden - Alle aangeleverde en uitgelezen bestanden
  • Adresboek
  • Rapportage - Actuele balans, Winst & Verlies, Exportfunctie (CSV en Auditfile), Kolommenbalans, Mutatiekaart en Journaalposten.
  • Support (ook voor de boekhouders!)
  • Instellingen - Bedrijfsgegevens, administratie instellingen, factuurinstellingen, factuurnummering aanpassen, gebruikers & rollen.

Verder heeft de boekhouder natuurlijk de boekhoudfunctie in Tellow. In deze optie zit:

• Btw privĂ© gebruik
  • Fiscale jaren
  • Verkoopfactuur toevoegen (handmatig)
  • Inkoop (inclusief handmatig toevoegen van facturen)
  • Memoriaalboekingen
  • Reconciliatie (mogelijkheid tot het aanpassen van het boekingsvoorstel gedaan door Tellow)
  • Beginbalans

Neem contact op met ons support team

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.