In Tellow kun je je boekhouder eenvoudig en kosteloos laten meekijken in je administratie. Hij/zij krijgt een aparte inlog én de optie 'Geavanceerd' met meer functionaliteiten om jou optimaal te ondersteunen.

Hoe kan ik mijn boekhouder toegang geven tot Tellow?

❗️ Let op: dit is alleen mogelijk via de webversie

1. Ga naar 'Instellingen'
  2. Kies voor 'Gebruikers en rollen'
  3. Kies rechts voor 'Gebruiker uitnodigen'
  4. Voer het e-mailadres in van je boekhouder en kies voor 'Ja' bij het kopje
    'Is boekhouder'

Je boekhouder ontvangt vanuit Tellow automatisch een e-mail met een activatie link. Deze link is 10 dagen geldig.

Kan ik de boekhoudfunctie ook zelf gebruiken?

Wil je zelf ook de geavanceerde functies bekijken in Tellow? Of wil je meer informatie over wat de boekhoudfunctie inhoud? Neem dan een een kijkje in het volgende artikel:

Neem contact op met ons support team

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je binnen 24 uur te beantwoorden.