Bank koppelen
Automatische bankkoppeling
Hoe geef ik opnieuw toestemming voor de bankkoppeling?

PSD2 | consent | vernieuwen | 90 dagen | koppeling | transacties

Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je bankgegevens moeten altijd veilig zijn. Daarom is in de PSD2-wet geregeld dat financiële instellingen nooit doorlopend en automatisch toegang krijgen tot je bankgegevens. Hierdoor moet je om de 90 dagen weer opnieuw toestemming geven aan Tellow om jouw transacties in te laden.
​
Je kan dit doen via de website. Ga naar 'Instellingen' en 'Mijn koppelingen'. Klik vervolgens op 'Vernieuw consent'

​Let op: zorg ervoor dat de browser geen pop-ups blokkeert, bijvoorbeeld bij een Adblocker.

Binnen een dag is de synchronisatie hersteld en worden de transacties geïmporteerd.

De 'toestemming vernieuw' balk verdwijnt enkele dagen na de synchronisatie.

Verder hoef je niets te doen en kun je rustig doorgaan met boekhouden.