Je bankgegevens moeten altijd veilig zijn. Daarom is in de PSD2-wet geregeld dat financiële instellingen nooit doorlopend en automatisch toegang krijgen tot je bankgegevens. Hierdoor moet je om de 90 dagen weer opnieuw toestemming geven aan Tellow om jouw transacties in te laden.

Je kan dit doen via de website. Ga naar 'Instellingen' (1) -> 'Koppelingen'(2), klik rechtsboven op de knop 'Vernieuw consent' (3).
Let op: zorg ervoor dat de browser geen pop-ups blokkeert, bijvoorbeeld bij een Adblocker.

Binnen een dag is de synchronisatie hersteld en worden de transacties geïmporteerd. 🎊
De 'toestemming vernieuw' balk verdwijnt enkele dagen na de synchronisatie.

Verder hoef je niets te doen en kun je rustig doorgaan met boekhouden.

Neem contact op met ons support team

Mocht je meer vragen hebben over de PSD2 koppeling, laat het ons weten! 😄 Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je vraag binnen een paar uur te beantwoorden.