Tellow Bankieren
Identiteitsverificatie
Wanneer wordt er van mij gevraagd om mijn identiteit te verifiëren?
Wanneer wordt er van mij gevraagd om mijn identiteit te verifiëren?

Bankieren | Verificatie | Identiteit

X
Geschreven door Xander
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Swan verifieert je ID wanneer je voor het eerst verbinding maakt via je smartphone. Dit stelt ons in staat om je identiteit te koppelen aan je telefoon.

Zolang we je identiteit niet hebben geverifieerd, kun je geen IBAN aan je account laten koppelen en ben je beperkt tot slechts €150 aan transacties per 30 dagen.

We vragen om een nieuwe ID-verificatie als er jaren zijn verstreken sinds je initiële ID-verificatie.