Facturen verstuur je altijd naar een contact. Dit kan zowel een persoon (particulier) als een bedrijf (zakelijk) zijn. Via <Adresboek> voeg je deze toe.

Ga naar <Adresboek>. Hier zie je een overzicht van de toegevoegde contacten in Tellow. De contacten voeg je handmatig toe aan Tellow, hier is (nog) geen import-functie voor.

Via de balk bovenin je scherm switch je tussen Bedrijven en Contacten.

Klik op de knop <Bedrijf toevoegen>.

Hierbij is er de mogelijkheid om zowel een bedrijf als een contactpersoon van het betreffende bedrijf toe te voegen. Een extra persoon voeg je toe door op het plusje onderaan te klikken. Wanneer je alles hebt ingevuld, klik je op <Opslaan>.

Switch in het hoofdscherm van het adresboek de balk naar <Contacten>, hier voeg je particuliere klanten op. Klik op de knop <Nieuw contact>. Wanneer je klaar bent met alles invullen klik je op <Opslaan>.

Let op! Als je facturen via Tellow wilt versturen, zorg dan dat het  e-mailadres goed ingevuld staat.

Als je een contact wilt verwijderen klik je op het kruisje achter het contact.

Let op: Contacten waar een factuur naar gestuurd is, zijn niet te verwijderen.