Het is zover, je gaat je eerste offerte opstellen!

Als je voor het eerst een offerte gaat maken in Tellow krijg je de keus uit drie offertesjablonen. De sjablonen kan je personaliseren door de kleur aan te passen en je eigen logo toe te voegen.

Vervolgens kan je gemakkelijk je offerte opstellen door de benodigde gegevens in te vullen.

Een bijlage toevoegen is ook mogelijk, upload het bestand of sleep het bestand in het blauwe venster 🚀

💡Heb je de offerte opgesteld maar nog niet compleet? Klik dan op 'Concept opslaan'

Zo kan je op een later moment gemakkelijk weer verder

💡Ben je klaar met je offerte en wil je het verzenden naar je klant? Klik dan op 'Definitief maken' en verstuur hem naar je klant

FAQ

Kan ik meerdere offertje sjablonen aanmaken?

Het is in Tellow mogelijk om meerdere factuursjablonen aan te maken. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar 'Offertes' in de menu balk
  2. Kies voor 'Offerte opmaken'
  3. Kies voor 'Offertesjabloon toevoegen'

Welke bestandstype kan ik gebruiken voor mijn logo?

De volgende bestandsformaten zijn in Tellow te uploaden:

• JPG/JPEG
  • PNG

Hieronder vind je een overzicht van de afmetingen, verhoudingen en het formaat voor het logo:

• Template 1 heeft een breedte 333px hoogte 175px
  • Template 2 heeft een breedte 291px hoogte 140px
  • Template 3 heeft een breedte 535px hoogte 175px

Neem contact op met ons support team

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je binnen 24 uur te beantwoorden.