Hoe kan ik betalen met mijn iPhone (Apple Pay)?

Apple Pay | Kaart Toevoegen | Betalen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je virtuele en/of fysieke betaalkaarten te gebruiken met je iPhone, moet je Apple Pay instellen:

1. Open de Wallet-app en tik op de knop 'Kaart toevoegen' rechtsboven. Je wordt mogelijk gevraagd om in te loggen met je Apple ID of, afhankelijk van je iOS, in te loggen op iCloud met je Apple ID.

2. Tik op 'Debt- of creditcard' en tik op 'Doorgaan'.

3. Plaats je kaart voor de camera zodat deze binnen het kader verschijnt om je kaartinformatie vast te leggen, of voer de kaartgegevens handmatig in en tik vervolgens op 'Volgende'. Tip: Wil je een virtuele kaart toevoegen? Voer dan kaartinfo handmatig in.

4. Swan zal je informatie verifiëren en je een verificatiecode sturen. Voer de code in en tik op 'Volgende'.

5. Je Apple Pay is nu helemaal ingesteld en klaar voor gebruik.

Je kunt ook de instructievideo op de Apple Support-website bekijken voor gedetailleerde instructies.