Tellow Bankieren
Transacties, overschrijven, betalen en ontvangen
Hoe kan ik betalen met mijn Android telefoon (Google Pay)?

Google Pay | Bankkaart toevoegen | Android

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je virtuele en/of fysieke betaalkaarten met je Android-telefoon te gebruiken, moet je Google Pay instellen:

1. Open de Google Pay-app.

2. Tik rechtsboven op je profielfoto en tik op Wallet.

3. Onderaan, tik op Toevoegen aan Wallet.

4. Tik op Betaalkaart en selecteer Nieuwe credit- of debetkaart.

5. Plaats je kaart voor de camera zodat deze binnen het kader verschijnt om je kaartinformatie vast te leggen, of voer de kaartgegevens handmatig in. Tip: Wil je een virtuele kaart toevoegen? Voer dan kaartinfo handmatig in.

6. Swan zal je informatie verifiëren en je een verificatiecode sturen. Voer de code in om de installatie te voltooien.

7. Je Google Pay is nu helemaal ingesteld en klaar voor gebruik.

Je kunt ook deze pagina op de Google Support-website bekijken voor gedetailleerde instructies.